Tiden går fort när man ha roligt

2011-11-29 - 20:59:14
Helgen har bara susat förbi, och visst känns det tomt nu när inte mor, far och mange är här men samtidigt får man återgå till jobbet och tjäna lite stålar. Men idag är det tisdag och Desperate Housewifes står i fokus! Dags att lägga sig i soffan med syster och skratta åt Eva Longorias alla misstag.


Nu er vi hjem da

2011-11-26 - 18:14:43
Lördag idag och riktigt skönt att det är helg! Dagen har spenderats åt en promenad och en sväng på stan. Shoppingen blev en tröja för mig och tre tröjor för mor min - vilket inte händer ofta. Dagens shoppingrunda avslutades med en fika på  café 018 och nu sitter jag här. Kvällen kommer att spenderats åt mys, poker och en massa vin! :)



Fin besök från kära Stensele

2011-11-25 - 19:17:13
På besök just nu har jag min kära mor och far, och sen är ju även mange här. Vi inväntar maten, som kommer att bli oerhört god (känner jag på mig redan nu) och sen blir det bara myspys. Vad som händer imorgon får tiden utvisa!

När tiden går fort är det snart jul igen.... (?)

2011-11-24 - 21:01:42
Idag är det exakt en månad kvar till julafton och det är dags att börja fundera på vad man ska önska sig. Det enda som jag egentligen önskar mig är en extern hårddisk. Dock kan det väl kännas lite inödigt att ha en extern hårddisk när man inte ens äger en dator, men av någon anledning kändes det väldigt användbart!


Då kan jag ju åtminstone spara alla mina egobilder jag tar!


If I ain't got nothing,

2011-11-23 - 22:25:37
Shiet vad man saknar tiden i Barcelona! Har just suttit och kollat genom bilderna sen den underbara tiden där. Det jag saknar mest är självklart att man var så jävla brun! Tror det var första gången jag var som brunast i familjen Björnstad. Annars saknar jag själva staden. Det fanns verkligen någonting för alla smaker: för de festsugna, för de kulturella, för alla fotbolls huliganer, för de som gillade att festa, för de som ville sola och bada, och slutligen för den festsugne!!

Det jag däremot saknade när jag var där var alla snygga spanjorer. ¿dónde estaban? (älskar google-translate!!!) Jag var nog inte den enda som var riktigt besviken på de spanska folket!

Sjukt brun, och sjukt ful spanjor!!


Sen saknar jag mer än allt annat mina fina vänner som jag lärde känna där!

Goda tider är gyllene tider

2011-11-22 - 21:04:10
Nu har Lisa lämnat mig och shit vad tomt det känns nu! Det har varit en riktigt toppen helg, fylld med skratt och mycke snicksnack. Kommer verkligen lämna minnen för livet!

Nu däremot tänkte jag snabbdiska och sen ska jag sätta mig framför den svartvita tvn och se Desperata Hemmafruar (my favourite).



Hey hey, what to say?

2011-11-22 - 14:35:43
Tiden går så fruktansvärt fort! Snart är Lisas vistelse över (HALLELUJAH!!!) och då bär de iväg till jobbet igen. Men det finns annat smått och gott att se framemot, bl a så kommer päronen till helgen, helgen efter det fyller Mia år och helgen efter det så lutar det mot en Glitter-fest.

Saknar min fisLisa redan nu 

What up party-people?

2011-11-21 - 19:56:25
Idag är det måndag och Lisa har levererat heeeeeela helgen lång! I fredags bjöds det på en student fest med temat fransk afton, som var sjukt trevligt. Roligt att få testa på en studentfest också, inte varje helg man gör det!

I lördags blev det en tripp till Stockholm för att ha en barca-reunion, vilket blev helt perfectamente! Det bjöds på fika, dubbeldejter, kortspelande, utgång och en riktig slapp söndag. Kunde inte ha blivit så mycke bättre!

Idag har jag och Lisse gjort stan här i Uppsala och hängt domkyrkan hela dagen. Ikväll ska vi iväg på Breaking Dawn och imorgon ska vi mysa tills Lisa ska lämna mig för Skeå. Dags att fortsätta njuta!!



Jag bara älskar livet just nu

2011-11-17 - 20:36:08


... NOT!!!!

Me like

2011-11-16 - 21:14:49
NU tror jag att klädseln till fredagens bravader är avklarade, men vad det blir av får ni se sen - med tanke på att jag inte har någon aning om jag kan pull it of! Ska gå över till Mia nu och hämta en klänning iaf så vi får se vad det blir av.


En fråga bara... Vem är det som gömmer sig i ditt hår, Mia?


Vars är inspirationen?

2011-11-16 - 12:45:57
Let's face it, de här med bloggande är inte riktigt min grej. Jag har nu suttit och stirrat på den här skärmen i fem minuter och är detta det enda jag har att säga? Får väl ge det ett försök....

Franskt tema.... Vad är det? Det första som kommer upp i mitt huvud är baguette - men jag kan ju inte gå klädd i baguetter! Basker och randiga tröja är det andra som kommer upp, men det känns så alldagligt. French maid är något annat jag tänkt på.... Men det känns helt enkelt inte rätt! Ett utav det sista jag tänker på är spets. Sexiga underkläder i spets känns typiskt Frankrike med en cancerpinne i handen. Det hade kanske varit en oerhört hit att komma i spetsiga underkläder, men allvarligt talat - vem vill komma till en finmiddag klädd i sexiga underkläder...?

Jag får smida på mig balklänningen igen med en pälsbolero till

Je suis trés femme et oui - j'aime les hommes

2011-11-15 - 11:36:34
Idag är det tisdag, för er som glömt det, och solen skiner! Har nyss avslutat ett härligt samtal med Lisse och planerat lite inför helgen för då kommer den wonderbara tjejen på besök. Det enda vi egentligen kom fram till är att vi ska på fransk afton på fredag. Då kanske många undrar - vad är det?

Je nai sais pas!!


Once upon a time...

2011-11-14 - 18:15:09
Jag ska berätta om en liten flicka - vi kan kalla henne för Jag - som hade en mycket rolig lördag, men dessvärre inte en lika rolig söndag.

Lördagen började med jobb, och det var en bra jobbdag. Det var mycke folk och mycke rörelse och Jag hade sitt A-game den dagen! Denna flicka var sjukt laddad inför kvällens bravader, som skulle bestå av lagfest med världens bästa lag. Hon slutade kl 16, promenerade hem, hoppade snabbt in i duschen, packade sina grejor och åkte sedan vidare ut till Wattholma.

Väl där var alla samlade, och extremt finklädda jämfört med Jags träningsdress. Jag snabbade sig att fixa sig iordning (och om jag känner henne rätt så brukar hon INTE vara speciellt snabb) och var sedan redo för festen. Klockan tickade vidare, och allesammans firade med god mat, mycke dricka, lite sånglekar, lite dans, ännu mer dricka och mycke snicksnack inne på handikaptoan.

Klockan landade på 1 och Jag och fyra av hennes vänner tänkte dra sig vidare till stan och utgång. Väl där så bangade en av vännerna så bara tre återstod. Väl ute stannade de där - dvs. ute, men inte va de bittra för de! De tre små flickorna hittade lite andra vänner att snacka med, bl a en tysk och en brasilianare. Tiden gick och efter ett tag blev vännerna trötta och hungriga och begav sig istället för att äta lite chebab. Efter maten började den långa vandringen hem, och de tre små flickorna var hemma vid fyra tiden på morgonen.

Dagen efter var en dag som Jag inte orkade hålla humöret uppe....

Snippsnattsnut så var sagan slut!!

Skulle Jag passa i mörkt hår?

Skulle jag passa i mustasch?


I get a good feeling

2011-11-11 - 20:12:46
Oj vad den här fredagen har sprungit förbi. Dagen började med p-möte, där de bjöds på frukost, priser och personliga samtal. Jag blev faktiskt tvåa i en tävling som vi hade och fick hem en ask med tryffelchoklad, som jag och syster ska smaska på sen! Därefter gjorde jag stan och försökte hitta mig ett par svarta bh-band, men tro mig det är HELT omöjligt att hitta. Så istället gick jag hem med en foundation och en kimono! Annars har jag bara suttit vid datorn, tagit mig en promenad och ätit. Nu ska jag duscha, snabbtvätta och över till Elin&Jon för att mysa med en AK-rulle.

Längtar till min skruttLisa kommer!!

My house, my rules, my pleasure

2011-11-11 - 15:59:17
Jag är så fruktansvärt sugen på att färga håret brunt, men har inte riktigt kommit till skott - sedan vet jag inte riktigt vilken färg jag skulle vilja ha. Jag är inne på den guld/gyllen bruna färgen, skulle inte vilja ha det allt för mörkt. Har suttit och lekt lite nu och kanske några alternativa färger. Vad tycker ni?


Working 9 to 5

2011-11-10 - 11:59:36
Dagarna går så fruktansvärt fort när man jobbar! De är redan torsdag och dagen har än så länge spenderats åt en promenad och handlat. Därefter har jag mest suttit här! Ska iväg och jobba kl 14 så hade tänkt se till att jag får lite mat i magen och sen ska jag ta mig en varm dusch.




Tired, tired, tired

2011-11-09 - 21:58:38
Trött var ordet. Har jobbat idag, mellan kl 9.30-17.00 på Nilson Shoes och mellan 17.15-21.15 har jag suttit i en kiosk och sålt körven. Jag är dåligt mör nu!! Hade tänkt avsluta kvällen med ett DH avsnitt, som jag missade igår.

Love ya

Då va helgen över

2011-11-06 - 18:38:07
Oj vad dagen har gått fort! Började med att jag åkte på träning i Elins nya kärra. Efter träningen åkte vi direkt till lagmöte och snackade lite om säsongen och kommande säsong. Därefter skulle jag åka och jobba för fotbollen, men när jag är halvägs där så får jag ett sms av tränarn där han säger att det blev inge jobb för körven tog slut. Så de var bara att vända om, men lika glad är jag för de :)

Kvällen kommer att spenderas med syster (som jag har gjort hela helgen) och bingolotto. Imorgon är jag ledig och ska tvätta heeeeeela dagen lång. Sen var de något annat jag också hade tänkt göra, men jag kommer säkert på det sen :)


Jag och systerdotter Lisa

Så hääääär glad är jag nu

2011-11-05 - 19:50:31

You make my heart spin round and round

2011-11-05 - 18:00:31

lovelovelovelovelove

2011-11-05 - 17:37:18
Shit vad denna vecka går fort, och det har jag nog jobbet att tacka för! Idag är det lördag och igår var det fredag - vilket innebar jobb till kl 20 och därefter Idol och kladdkaka med syster. Idag har jag jobbat till kl 16 och därefter har jag handlat och sitter nu här i väntan på att syster ska komma hem. Det kommer bara bli en riktigt degar kväll ikväll, har hyrt film som vi ska ligga och mysa till.

Nu ska jag snacka skit med lisse :)

Dum blondin?

2011-11-04 - 22:00:38
Var på systemet idag och handlade en vinare och det har nämligen gått rykten om man visar leg innan kassören frågar efter det ska man få en lite sak, men jag har aldrig fått något - tills idag!


När jag då får denna kortleks-formade-sak där det står klart och tydligt "HJÄRN GYMPA". Jag lägger denna på bänken då jag ska ta och packa ner min vinflaska i plastkassen - som jag givetvist inte hade köpt. Så när jag betalar för en plastkasse kommer han som var efter mig och ska packetera sina vinflaskor och får syn på denna kortleks-formade-sak där det står klart och tydligt "HJÄRN GYMPA" och då slänger han ur sig: "Hjärn gympa? Är det bara blondiner som får sånna?".


Ja inte alltid kan man vara smart ;)

Så här känner jag mig just nu!

2011-11-03 - 22:10:59

Planering, planering och åter planering....

2011-11-03 - 21:17:52
Framtidens planer:
4/11 - Jobb
5/11 - Jobb, inflyttningsfest?!?
6/11 - Träning? Fotbollsmöte? Jobb?
7/11 - ???
8-11/11 - Jobb och p-möte
12/11 - LAGFEST!!!!
13/11 - bakis....
14/11 - ???
15-17/11 - Jobb
18/11 - Jobb, LISA KOMMER PÅ BESÖK!!!!!!
Kommer bli en toppen månad det här! Måste bara bestämma mig om helgen...

Vad hade du gjort om du fick 100'000kr?

2011-11-02 - 21:07:33
Ja, vad hade man gjort? Det första jag hade gjort hade varit att köpa mig en dator, det kan jag säga med all säkerhet. Därefter hade jag nog bokat en resa, tid hos frisören och även hos någon ögonläkare(?). Det finns mycket man kan göra för dessa pengar så det är en svår fråga att besvara - men varför grubbla över det när chansen att vinna 100 000kr är 1 på 100 000?


Uppdateringen gick från 100 till 0, men vad gör det egentligen om 100 år?

2011-11-02 - 10:01:24
Dagarna har bara susat förbi! Känns som att helgen snart är här igen och det är bara onsdag nu. Har jobbat både i måndags och igår, och inte är det slut på jobbet än. Kommer att jobba hela sex dagar i veckan, kommer gå på arbetsintervju på torsdag och helgen är fortfarande ett stort jävla frågetecken! Det är inte lätt när det är svårt...

 

 


RSS 2.0