INSPIRATION // On my mind

2012-01-31 - 15:19:53


A lot on my mind!
Håller på att lösa med inflyttningen till lägenheten och det är en hel del som ska fixas och planeras, men förhoppningsvis får vi ihop de! Dessutom så har jag varit hos tandläkaren och optikern idag, där jag trodde jag hade sjukt många hål och att mina ögon mådde piss! men så var det inte, utan helt tvärtom - inga hål och prima ögon. Dessutom har jag gjort bort en massa andra saker också så det känns skönt att få bocka av lite saker.

Nu ska jag diska och städa ihop lite här!

Världens nöjdaste tjej!!

2012-01-31 - 00:10:09
JAG HAR HITTAT MIG EN LÄGENHET!! Och hör och häpna, jag får flytta in redan ihelgen! Det känns så himla roligt att ha sig sitt eget boende, och slippa denna mamma/pappa/barn-förhållanden. En plats som är min och där jag får göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill! De gillar vi :)

Jag är lika glad som Lisa, och lika pigg som Carl....

Nu, time for bed!

PS. Sedan har jag även ett filmtips! Da Vinci-koden - SE DEN! Har legat och sett den nu och fick verkligen aktivera hela hjärnkontoret, nästan så att man måste se den igen för att fatta vad som hände. Riktigt bra film iaf, för er som inte sett den :) DS

Inspiration // We no speak americano!

2012-01-30 - 18:59:59


Jag bara älskar shortsen från runwaydreamz.com samt linnet från chicy.se! Men idag är det måndag och dagen har inte spenderats åt shopping utan rättare sagt inletts med jobb på både Nilson och Din Sko. Sedan var det tänkt träning, men de blev väldigt tajt efter jobbet samt så ska jag iväg på ett "möte" senare ikväll så har egentligen inte haft tid till det. Återkommer nog lite senare om förhoppningsvis lite roligare nyheter...

Saker som får mig att skratta

2012-01-29 - 22:04:21
Älskar denna lilla mus i denna lilla reklam film! Sjukt rolig - om ni frågar mig ;)

En härlig dag på landet!

2012-01-29 - 18:21:38
Dagen har ägnats åt fika och shopping på stan med mina två systrar och sedan en tur ut på landet för att hälsa på fina Ricken. Har haft en toppen helg och toppen dag! Shoppat en del och fyndade ett par byxor och ett linne idag för under hundra lappen. Får visa mera sen för nu ska jag över till Elin för myskväll :)

Lördagsmys med systrarna

2012-01-28 - 17:19:08


Shopping dagen är över, och jag kastar in handduken för träning ikväll och nu väntar en myskväll med båda systrarna och ett och annat glas vin istället! :)

Fin besök!

2012-01-28 - 11:28:46


Idag får vi finbesök av min syster Anneli! Längtar så sjukt mycket och jag är redan sen, så nu måste jag åka och hämta upp na! Hoppas ni får en bra lördag!!

Inspiration // Me like!

2012-01-27 - 23:21:36


Har nu suttit och satt ihop lite önskekläder som jag hemskt gärna skulle vilja ha, så mamma och pappa en jacka från Acne, 12'995:- skulle jag inte tacka nej till! :)

Nu är det dags för sängen, godnatt!

Helgen är här!!

2012-01-27 - 17:39:16


Nu när vecakn av jobb är avklarad och likaså städningen här hemma i lägenheten så tänkte jag inleda helgen med att gömma mig bakom Sofies mode. Kvällen bjuder på myspys och resten av helgen ska spenderas åt mina två systrar! Hoppas ni också får en härlig kväll och en minst lika bra helg att se framemot som jag :)

Super frukost!

2012-01-27 - 09:11:42


Shit vad trött jag är idag! Har sovit ganska dåligt inatt och de här är andra gången på två veckor som jag vaknar av att datorn lyser upp hela rummet och fläkten brusar förvillt! Jag vet inte om det är jag som ska förbryllt kolla upp någonting i sömnen fast kommer bara till att sätta igång datorn. Ja, de får väl förbli ett mysterium...

Nu - off to work!

Black & White

2012-01-26 - 19:14:16


Många brukar köra på den svarta kavajen och vita skjortan, men jag bestämde mig för att göra tvärtom! Black & White fick temat bli idag när jag tog my hot ass to work. Lugn dag idag, och snart väntar en innebandy träning. Ska bli skönt att få träna lite, dock så är det bara en timmas innebandy - vilket går fort, men det är ju alltid nånting! :)

Inspiration // Fashion

2012-01-25 - 20:48:18
STYLEbyKLING

Shit vad man kan bli inspirerad så lätt, av bara en enkel bild!

Förbered er på ett långt inlägg!

2012-01-24 - 23:02:23
Nu var det ett tag sen jag skrev sist, och det har varit fullt upp hela tiden! Fredags blev det som planerat en bio med Elin och Ashton Kutcher - helt enkelt en riktig mysfilm, men dock för lite scener med A.K!

Lördag spenderades åt jobb, fotbollsträning och barrunda. Jag var så stressad mellan jobbet och träningen (jobb: 14-20, träning: 20-21.30) så först körde jag fel och sen trodde jag att jag körde mot rött, men i efterhand tror jag att jag körde mot grönt! Sen var det stress efter träningen också, en barrunda var planerad och det var min uppgift att visa vägen till barerna, men med tanke på att jag inte har varit på någon bar innan var det inte den lättaste uppgiften jag antagit mig! Linn vs Barer 0-1. Så vi irrade runt tills jag kom på att någonstans fanns ju ett O'learys så de fick de bli! Linn vs Barer 1-1 - tills de stängde kl 1... Linn vs Barer 1-2. Så vi gick till en karaoke bar, åldersgräns: 18 - Yes! Linn vs Barer 2-2. 120:- inträde + garderob - inte vad vi tänkt oss! Linn vs Barer 2-3. Vi går vidare till en brittisk bar, åldersgräns: 24 - Fuck! Linn vs Barer 2-4. Vi går tvärsöver gatan och kommer till Terassen, åldersgräns: 23 - men va är de här?! Linn vs Barer 2-5. Dold åldersgräns: 20 - äntligen!! Linn vs Barer 3-5!
Men rots denna förlust blev det en mycket lyckad kväll! :)

Och i söndags ägnade jag all min tid åt Elin. Vi åkte på loppis och sen åkte vi vidare till hennes föräldrar, där de bjöd på skidor, mat och trevligt umgänge! En riktigt skön söndag :) och en grym helg!!!

Nu är det tisdag och dagarna har gått åt åt jobb och sen så snackade jag även med min efterlängtade Therese ikväll. Vi ska försöka ses någon helg framöver, när de blir... Ja de är nästa problem! :)

mysbild ♥

Bara att hålla humöret uppe!

2012-01-19 - 18:38:29
Trötter är vad jag är, men här ska de inte sovas för jag har innebandy träning senare ikväll. Och tröttheten kan bero på att jag har suttit och värmt mig med hårtorken, så känner mig sjukt pömsig nu!

Annars är det inte mycket som har hänt. Jobbet idag har varit lugnt och jag har inga större planer inför helgen, förutm jobb och fotbollsträning lördag. Däremot så ryktades de om bio på fredag - imorgon, de vill säga!

Var ju ett tag sen nu jag fick se min loverboy!

Barcelona & Messi in my heart

2012-01-19 - 00:10:11
Vinst blev det som sagt och det var ju roligt att se, går inte att förneka! Dock så såg man inte till Lionel Messi så mycket, men nog hade han en stor betydelse till matchens resultat. Han är helt otrolig den där mannen! Han är som en liten iller på planen som får med sig bollen i alla (och då menar jag ALLA) tillfällen och är så jävla kvick utav sig. Sen ser jag ju så fruktansvärt snäll ut - tror inte ens han skulle göra en fluga förnär - så man blir så glad varje gång man ser honom!

So Ashton Kutcher, if it doesn't work out between you and me (which I hope not), then I just want you to know that I'm gonna try my luck elsewhere! Okey?

Titta, bli man inte på bättre humör bara genom att se på han! :)

El Clasico

2012-01-18 - 23:21:49
Har bänkat mig framför tvn för att än en gång bli underhållad när FC Barcelona vinner över Real Madrid (of course!!). Måste få säga att matchen är riktigt spännande och det är farliga målchanser från båda lagen, men jag måste få säga att Barca har betydligt mer bollinnehav än Real. Spännande att se slutresultatet!

Barcelona in my heart!

Dagen till ära

2012-01-17 - 22:24:01
Detta var det jag ägnade dagen åt - att testa på livet som hemmafru. Dagen började med en tur ut på landet med syster för att rida lite grann. Jag som är så hemskt hästrädd börjar faktiskt tycka om Ricken allt mera, han är såå himla snel! Därefter började jag bakande och tvättande (städandet får vänta). Dumlekakorna blev top noch, men det andra blev nog inte riktigt rätt - tror jag! Sen fick jag ju faktiskt användning för mitt nya fina förkläde jag fick i julklapp av Petra.

Kvällen då? Det blev första fysträningen med Wattholma, och hör och häpna jag tror faktiskt detta tar Stefan Ekströms träningar med hästlängder! Mina armar är helt döda, jag är imponerad på mig själv att jag har klarat av att skriva så här mycket. Man måste som möta huvudet halvvägs om man ska upp med händerna i huvudhöjd - vilken tur att jag inte får duscha håret än för det hade jag ändå aldrig klarat av!

Någon som kan gissa vad jag gör?

2012-01-17 - 15:59:38


Blondie gone Brownie

2012-01-16 - 18:19:12


En överraskning är på ingång...

2012-01-15 - 14:29:15
Helgen är snart över och dagen har spenderats med syrran och chrille, en promenad till slottet samt domkyrkan, stekt och ätit hamburgare, ska nu äta blåbärspaj och senare drar det vidare till Märsta och Arlanda Wings. Magnus har match idag så vi tänkte sitta med de trogna Arlanda fansen och heja fram laget till vinst. Efter hockeyn tänkt vi casha in lite pengar på bingolotto!

Sen så kommer ju faktiskt julafton tidigt iår. Jag har en överraskning till mina trogna läsare imorgon. Det är en överraskning som handlar om moi! Vad det är, ja de kan jag ju självklart inte säga, för då är de ju ingen överraskning längre, men det är dags för en förändring iaf - så mycket kan jag säga!

Jag kanske ska fylla läpparna med botox? Hmm.....


Dagen till ära

2012-01-14 - 11:06:06
Dagen är lördag och idag är det helg. Dagens planer: Jobba mellan 13.20-18.00 och fotbollsträning mellan 20.00-22.00.... Detta säger väl rätt mycket om hur min lördag kommer att vara!

Gårdagen spenderades iaf på jobbet och avslutades hemma hos Elin och Jon med en filmrulle, lite ballong lekande och yatzy. Igår var en bra dag, trots fredagen den 13. Jag förstår som inte all uppståndelse runt fredagen den 13. Visst, vi blev av med bilen fredagen den 13 - men vi fick tillbaka den också så det var ju inte fredagen den 13 hela vägen ut direkt! Och som det lät på många andra så var det ingen olycksdag igår. Jag tror närmare bestämt att vi har fått någonting om bakfoten och att 31 februari, april, juni, september och november är dom verkliga olycksdrabbande dagarna!

Men det är bara vad jag befarar!

Just imagine....

2012-01-13 - 11:37:23
Tänk dig att du är ute och går. Du går, och går, och går, och efter ett tag går du förbi en bingohall. Du får en impuls och bestämmer dig för att gå in och spela en omgång med ett gäng tanter. Siffrorna rullar igång och du får två i rad, du får tre i rad, du får fyra i rad och du får slutligen fem i rad. Efter att ha insett att du har bingo skriker du ut och alla tanterna blir glatt överraskade att den yngsta i järngänget fick bingo. När bingolotten är kontrollerad visar det sig att det är bingo - dock inte en godkänd sådan! För att få bingo nuförtiden ska alltid sista siffran som delas ut vara med på bingoraden, vilket inte var fallet. Det visar sig att du har ropat BINGO försent så BINGOn är inte en godkänd BINGO och ingen vinst delas ut till dig.

Tänk dig att detta hände, förvåningsvärt inte mig, men däremot min kära storasyster häromdagen! Därefter fick hon gå hem med svansen mellan benen och vi fick oss ett gott skratt när hon kom hem.

"Tid är pengar"

2012-01-11 - 23:16:46
Tid är inte pengar. Pengar är pengar, tid är tid. Pengar kan man alltid jobba till sig, antingen genom att klippa gräsmattan åt päronen, starta loppis eller skaffa sig ett arbete. Tid däremot är någonting man får, tar och har. Tid är värdefullt. Det är något vi alla bara får och det är ingenting man kan vrida tillbaka. Se till att ta dig tid till att göra de saker du vill göra. Och du har alltid tid till att göra de saker du verkligen brinner för.

Tid är inte pengar. Tid är tid - ditt liv. Live it!

Gör om, gör rätt!

2012-01-10 - 21:54:03
Nu var jag här igen, efter några dagars uppehåll. Vad har hänt sen sist? Inte så mycket faktiskt! Helgen har gått åt att jobba, förutom i söndags då jag och Ida fick en hel dag tillsammans. Vi började dagen med en sväng på stan, därefter tog vi oss en sväng till stallet för att rida. Tog mig dock en promenad innan jag skulle sätta mig på snela hesten, dock så trodde jag att jag skulle hinna bli uppäten av en grävling eller ett vildsvin innan jag ens skulle hinna vända tillbaka, but I survived!! Sen blev det bara filmkväll och de resterande dagarna har bestått av jobb.

Dagarna bara springer förbi och av någon konstig anledning känns det som att det bara blir kallare och kallare. Lisa har ju däremot lämnat den bitande kylan, frostade bilrutor och Frasses hamburgare bakom sig för att bege sig mot länder med högre celsius. Det låter som att de än så länge har haft det jävligt bra - ligga på solstolen hela dagarna, dricka svalkande sommardrinkar, träffa heta australienare samt få hångla upp heta australienare och bara njuta av livet.... Men ja ä int bitter!!! Jag har då åtminstone min dunjacka som håller mig minst lika varm som Lisa på solstolen!


Där är du Lisa (vänster) och här är jag inne i Domkyrkan - incase you forgot!

Och här har du mig med min varma jacka utanför Domkyrkan

Lite ur min shoppingbag

2012-01-06 - 17:18:39
Monki 60:-
Cubus 149:-
Nilson Shoes 950:-

Detta är lite som jag har fyndat! Dock så var det inte exakt dessa skor som jag fick med mig hem, men det är ett liknande från Din Sko och dom fick jag för endast 220:-! Ett sånt kap, sånt gillart vi! Time to go...

How to do it?!

2012-01-05 - 20:56:39
En sak jag inte förstår med alla bloggare, stora som små, är vars de får all sin inspiration från! Jag kan ha tänkt på as mycke grejer under dagen, eller saker som har hänt som kan vara roliga att skriva om, men när jag väl hamnar här så står det bara till! Jag måste se till att hitta min nich så jag har alltid någonting att gå på om jag står still. Någon som har något förslag?

Jag kan väl börja att berätta om min dag. Vaknade, gjorde mig klar till jobbet, jobbade hela dagen till kl 20, kom hem och hamnade här. Jaha, de va de... Nu då? hmm....

Nej, det här går inte!!! Dags att hitta min nich :)


Vad gör man?!

2012-01-04 - 21:54:43
Var på apotek hjärta idag. Det brukar inte hända så ofta faktiskt, men alltid lika trevligt att vara där. Idag fick jag med mig hem en flaska Ricinolja ALP och när jag sa till personalen, som var en ungtupp, började han helt plötsligt prata med sig själv och viska när han fick reda på att jag skulle köpa förstoppningsmedel. "Räcker det med en flaska?" frågade han viskande (och bara för att trotsa skrek jag nästan ut "JADÅ!"). 

Med mig en fick jag i alla fall med mig denna olja, och NEJ jag tänkte inte använda de till förstoppning! Det ryktas om att detta ska vara bra för hårväxten, så jag tänkte prova så får vi se vad det leder till. Sen kan jag ju inte förneka att om jag någongång skulle få förstoppning så har jag i alla fall mitt ess i rockärmen!!

Bra skit!

2012-01-03 - 16:31:24

Hey hey hallå!!

2012-01-02 - 23:11:54
Uppdateringar har ju inte direkt varit på topp, men vad gör det egentligen om 100 år?!

Ska vi ta de från början då?
22/12 - påbörjade resan hem
23/12 - börjar hemkomsten med att rasta rören lite grann i ishallen och kvällen bjöds på bingolotto. Ingen vinst...
24/12 - enligt traditionerna skulle man ju fira julafton, så det var väl bara att hänga på! God mat, trevligt sällskap och mycket bra julklappar! Fick mig en dator - med virus på! Kommer bli som ny när vi får omformatera om den.
25/12 - Hemvändarmatch i ishockey och sedan utgång på hotellet med mina nära och kära. En mycket lyckad kväll!
26/12 - Björnen sover.....
27/12 - Åkte griller och hängde med Tina och Anna. Bjöds på lite HP och nintendo wii.
28/12 - Lunch och bowling med brudarna, därefter blev det myspys hemma hos emma!
29/12 - Dagen innan jag skulle dra mig vidare. Fika på akkan med brudarna och därefter blev det häng på systemet och kvällen avrundades med lite poker och Ashton Kutcher!
30/12 - Skotta snö med mormor, fikade med mormor, såg när Messi öppnade sina små ögon för första gången och tog några stapplande steg framåt, packade och sedan bar de iväg till Skell. Väl där blev det middag på allstar och lite skaka rumpa.
31/12 - Var tänkt en dag fylld med madrassåkande, men istället blev det planering av lekar (som vi bara använda oss av en) samt göra sig redo för middag och fiest. Middag hos Linn, fest hos Erik, tittade på raketer vid parkbron i centrala Skell, tillbaka till Erik, vidare till Sjöberg (?) och sedan avrundade vi kvällen hemma hos Oskar med lite musiklek samt en massa skitsnack!
2012 - Tog en rejäl sovmorgon, sedan en brunch/middag på Frasses (bra start på dagen!!!!). Därefter blev det mys innan jag blev skickad på bussen som senare tog mig vidare till Uppsala en dag efter.

Idag är det måndag och tiden går fort när man har roligt!!! Jag vill tacka min familj, mina vänner och 2011 för alla minnen som har skapats. Barcelona är överlägset det bästa minnet/minnena som har skapats i mitt liv!!

Tackar och bockar för 2011 och välkomnar in 2012 - som jag känner på mig kommer bli ett riktigt bra år!!! :)

RSS 2.0