Det är ju jävligt dumt att vara efterklok!

2011-10-30 - 22:48:04
Nog för att jag är överlycklig över att vi har internet, men visst är det väl jävligt onödigt att ha internet när man inte ens äger en dator? Som sagt, inte kan man ha allt här i livet :)
Annars så har jag varit en riktig hemmafru idag. Jag har hunnit med att handlat, städat, bakat och lagat mat innan min kära syter kom hem. Jag kände mig nästan som en riktig desperate housewives - det enda som saknades var margaritan!

 

 


No pain, no gain!

2011-10-30 - 15:37:03

Två timmar av en tuff men rolig fotbollsträning är nu avslutad. Känner redan nu att träningsvärken i vaderna börjar smyga sig på och jag vet inte riktigt om man ska ta det som ett tecken på att man har tagit i eller att man är mycket otränad. Det är en fråga värd klura på!


Kärlek till laget


You're the only one that I want

2011-10-29 - 22:39:08

Tror jag aldrig har varit så duktig med uppdateringar - någonsin! Det är roligt att ha någonting att pyssla med. Och med tanke på att kvällen har varit lugn så har jag även haft tid till att uppdatera. Har dock önskat jag vore på väg till Mollys istället med alla mina vänner uppe i Skeå och laddad inför en kväll med Daniel Adams-Ray på scen. Men man kan ju inte få allt här i livet! 


Avrundar kvällen med en kort, men härligt version av Halo! Nightinight!


 


Saturday night

2011-10-29 - 18:36:41

Jag hade inställt mig på att göra en riktig repa på Second Hand butikerna idag, men det slutade med att jag kom hem med ett par byxor, två par trosor och en goodiebag allt från Bikbok istället. Så de kan gå!

Kvällens planer: None! De flesta håller förmodligen på med sina kostymer, korkar upp och värmer upp inför kvällens bravader - men inte jag! Jag kommer vara en av de få som kommer orka gå upp och träna fotboll kl 11 imorgon. I don't complain!


Tell the world that I'm coming home

2011-10-29 - 10:13:02



Nu ska jag ut och ta mig en promenad i det fina vädret!

Jag kanske inte är den mest tekniska människan på jorden, men jag vet hur man följer en manual

2011-10-28 - 21:40:01

Under dessa fyra månader av tystnad har jag äntligen lärt mig hur en telefon fungerar och har tillslut lyckats slagit numret till Bredbandsbolaget. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker iallafall att jag förtjänar en stor eloge!


Nu är jag med i matchen igen!!


RSS 2.0